Shuly Guggenheim

Dierenarts / Eigenaar

Ik ben geboren en getogen in Abcoude. Dieren zijn altijd mijn passie geweest, en dat zijn ze nog! Van kinds af aan wilde ik dierenarts worden, het liefst in het dorp waar ik ben opgegroeid. Nu heb ik de kans gekregen om die droom waar te maken. In 2006 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Mijn ervaring heb ik uitgebreid door in praktijken door heel Nederland als arts voor gezelschapsdieren te gaan werken. Daardoor heb ik zeer veel verschillende dieren en hun eigenaren ontmoet en weet ik hoe belangrijk het is om iedereen op een rustige, persoonlijke manier te benaderen.

Voor mij staan het belang van dier én eigenaar voorop. Daarom vind ik het fijn om op afspraak te werken. Dan kan ik rustig de tijd nemen om uw dier voldoende gerust te stellen en u te informeren. Naast het stellen van een juiste diagnose en behandelwijze, is liefde voor het dier natuurlijk het allerbelangrijkst! Aarzel nooit om alle vragen over uw dier te stellen, ik beantwoord ze graag!

thessa van den steen

Thessa van den Steen

Dierenarts / Cat Advocate

Mijn naam is Thessa van den Steen en ik werk sinds september 2017 bij DAP Proosdijlanden als dierenarts. Ik werk nog iedere dag met veel plezier in dit fijne team! Met mijn man en onze 2 zoontjes woon ik in Abcoude. Onze lieve, oude Golden Retriever Sandy maakt ook deel uit van ons gezin. U heeft ons wellicht eens in het park ontmoet. Als 6-jarige was het voor mij duidelijk na het zien van James Herriot: ik zou dierenarts worden! In 2005 ben ik afgestudeerd en heb daarna in vele praktijken door het hele land gewerkt. Nog iedere dag geniet ik van de afwisseling die ons beroep met zich meebrengt en het contact met de dieren en hun baasjes.

In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, fietsen en bergwandelen). Tot ziens in de praktijk of in het dorp!

thessa van den steen

Ashley Landwier

Paraveterinair / voedingsconsulente

Mijn naam is Ashley Landwier. Sinds juli 2019 ben ik vast in dienst gekomen als paraveterinair.
U heeft mij misschien voor die tijd al regelmatig gezien tijdens mijn stageperiodes: ik kwam stage lopen bij DAP Proosdijlanden in mijn tweede jaar en ben tot mijn laatste stage gebleven! In die tijd heb ik hier al ontzettend veel geleerd en veel ervaring mogen opdoen.

Ik geniet van het contact met zowel mens als dier! Mijn hart ligt bij voeding: een goede voeding is de basis. Ook begeleid ik huisdieren met overgewicht. Afvallen op een leuke manier. Bijvoorbeeld door een goed dieet in combinatie met voedselverrijking/voerpuzzels of heel simpel een calorierijke stick voor het gebit vervangen door een gezonde smakelijke kauwstaaf.

Zelf heb ik thuis natuurlijk ook dieren: Een Blauwe Rus genaamd Loki. Hij is een lieve, vocale en vooral erg ondeugende kat. Ook heb ik een dwerghamster in een groot terrarium met allerlei kruiden en mosjes. Het verzorgen en onderhouden van mijn tropisch aquarium doe ik ook met veel plezier. Ik hoop jullie allemaal (met of zonder dier) te ontmoeten!

jajeri fermont

Jajeri Fermont

Paraveterinair

Mijn naam is Jajeri Fermont. Oorspronkelijk kom ik uit Zeist, waar mijn ouders nog steeds wonen. Ik ben in juli 2022 afgestudeerd van Aeres in Barneveld. Ik heb op vele plekken stage gelopen en veel ervaring op gedaan. Bij mijn laatste stage in Mijdrecht ben ik meteen blijven werken. Via mijn baan in Mijdrecht ben ik bij dit super leuke team terecht gekomen!

Ik werk hier met veel plezier en dieren staan bij mij op nummer 1. Graag wil ik nog veel leren hier in de kliniek. Ik vindt het leuk om met het gedrag van honden bezig te zijn en vacht verzorging lijkt mij ook super!

Toen ik nog thuis woonde bij mijn ouders heb ik 2 honden gehad. Dit zijn een border terriër en een Jack russel kruising. Ik heb veel geleerd van deze beestjes en zo mijn passie gevonden in het werken met dieren. Mijn opa was vroeger ook dierenarts en heb vele verhalen van hem gehoord over het werken in de praktijk. Ook praat ik regelmatig met hem over patiënten die ik hier tegen kom en probeert hij mee te denken wat de diagnose zou zijn. Graag ontmoet ik iedereen in de praktijk. Tot snel!