Kattenhotel

In onze splinternieuwe praktijk hebben wij opvangmogelijkheden voor 9 katten. Iedere kat krijgt zijn eigen appartement. Overdag kunnen de katten vrij rondlopen. Zowel binnen als buiten in ons buitenverblijf. In de nacht verblijven ze in hun appartement.

Ook katten die extra zorg nodig hebben zijn bij ons aan het juiste adres. Medicatie toedienen of een speciaal dieet aanbieden is voor ons geen probleem. Dit betekend dat nier patiënten, suikerziekte patiënten of schildklier patiënten van harte welkom zijn.

Het is van belang dat uw kat volgens ons vaccinatieschema is gevaccineerd. Lees voor meer informatie onze voorwaarden.

Verzorging

Uw kat verblijft in een ruim appartement die voldoet aan de standaardeisen van de International Society of Feline Medicine (ISFM) en International Cat Care (ICC).

De verzorging van uw kat is in handen van gediplomeerde dierenarts assistentes en er is altijd een dierenarts in de buurt voor controle en toezicht. Buiten openingstijden kunnen wij op de katten letten d.m.v. cameratoezicht. We kijken uw kat bij binnenkomst na en bespreken met u welke specifieke zorg uw kat nodig heeft en wat zijn of haar voorkeuren zijn.

Vanzelfsprekend is er veel aandacht voor hygiëne en persoonlijke aandacht waarbij de gezondheid nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Extra zorg

Indien uw kat medicatie nodig heeft, kunt u deze bij ons afgeven. Een andere optie is dat we de medicijnen zelf bestellen of medicatie uit de praktijk gebruiken. Ook indien uw kat met suikerziekte goed is ingesteld, controleren we graag minimaal twee keer per week de bloedsuikerspiegel.

Ondanks dat we er alles aan zullen doen om stress tot een minimum te beperken, kan een verblijf in ons pension spanning veroorzaken, waardoor de bloedsuikerspiegel ontregeld kan raken.

Indien uw kat niet helemaal goed ingesteld is, is dit het moment om een dagcurve te maken. Hierbij checken wij om de paar uur de bloedsuikerspiegel waardoor we beter inzicht krijgen in het probleem.

Het boeken van het verblijf van een kat met suikerziekte graag eerst in overleg. U kunt ons het beste even bellen, dan kijken wij of wij op dat moment de beste zorg voor uw kat kunnen bieden. Ook kunt u dan een prijsindicatie vragen. De prijs verschilt per diabetespatiënt aangezien iedereen anders is ingesteld en een ander voerschema heeft.  

 

Een dierenartspraktijk
waar we tijd en aandacht hebben
voor dier en eigenaar …

Tarieven

1 kat:
Laagseizoen  (1 sept tot 1 juli)
Eerste dag: €19,00
tweede en volgende dagen: €16,70

Hoogseizoen (1 juli tot 1 sept)
Eerste dag: €21,30
Tweede en volgende dagen: €19,00

2e en volgende huisdieren:

Laagseizoen (1 sept tot 1 juli)
Eerste dag: €17,80
Tweede en volgende dagen: €15,50

Hoogseizoen (1 juli tot 1 sept)
Eerste dag €20,10
Tweede en volgende dagen: €17,80

Let op: de dag van brengen en ophalen worden ook gerekend.
Dit i.v.m. het klaarmaken van het appartement en het weer opruimen/schoonmaken/desinfecie na vertrek.

 

 

Quarantaine prijzen:

Eerste dag: € 46,00
Tweede en volgende dagen: € 23,00

Mits de vaccinaties in orde zijn en de kat geen besmettelijke ziekte heeft, hoeft hij/zij niet in quarantaine.

Contactmomenten:
Als u het leuk vindt, kunnen we u een aantal keer tijdens het verblijf een foto via what’s app sturen. Dit doen wij 1x per week gratis. Mocht u liever vaker een update of foto toegestuurd krijgen kost dat €5,75 euro per keer extra.

Aanbetaling:
Als de aanbetaling van 25 euro voldaan is, is de reservering bevestigd.

Reserveren